Dos videos sobre renta básica

Dos documentales que explican los motivos del interés por la implantación de la renta básica

 

Aquest documental ens presenta la situació econòmica mundial actual i busca solucions als problemes. Aborda qüestions com la globalització, la distribució de la riquesa i el treball i l’explotació dels recursos del planeta. Economistes, historiadors i persones del carrer exposen reptes i possibles solucions als problemes, com la renda mínima garantida.

 

La renda básica. Valor afegit (TV3)  

LA RENDA BÀSICA, UNA MAREA CREIXENT La pressió per fer realitat la renda bàsica comença a fer se realitat als carrers i carreteres d’Espanya. Però, com es pot implementar, i , sobre tot, com es pot finançar un sistema universal en el que cobrarien tant els pobres com els rics? Farem els números, i sentirem veus a favor i en contra.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *