El cohabitatge, un nou model de viure

Usuaris i promotors d’aquesta nova modalitat de convivència ens expliquen com funciona a través d’una de les experiències ja en marxa.

 

Projecte Princesa – Sostre Civic

Les actuacions realitzades a l’edifici Princesa49,han permès rehabilitar integralment  l’edifici plurifamiliar del segle XIX, titularitat de l’Ajuntament de Barcelona, i cedit en dret de superfície a favor de la cooperativa Sostre Civic per un període de 75 anys. Les obres es van iniciar fa un any, el 20 d’abril de 2017, amb un acte d’inici d’obres on van participar representants de la Direcció General d’Economia Social, l’Ajuntament de Barcelona i el Coop57.

Actualment queden poques setmanes per finalitzar les obres de rehabilitació.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *