Presentació de la Guia d’Elaboració de Polítiques de l’Economia de Benestar

Link per registrarse a la presentació de la guia

Link a la guia – versió pdf: Guía de Elaboración de Políticas de la Economía del Bienestar

Per què un moviment per a l’Economia del Benestar?

A Catalunya hi ha diverses propostes i iniciatives per a una economia que tenen  com a objectiu el benestar humà i ecològic. En són exemples  l’Economia del Bé Comú, l’Economia Social i Solidària, l’Economia del dònut, etc.

WEAll és el projecte internacional format per persones i organitzacions que pensen que no aconseguirem fer realitat aquesta alternativa econòmica si no treballem junts.

Com dissenyar polítiques de benestar?

A tot el món, molts paísos estan mirant ja més enllà del producte interior brut (PIB) i adoptant noves mètriques de progrés, des dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) fins als indicadors de benestar nacional, però el desafiament és enorme. No només es tracta de diferents mesures o polítiques, sinó també de canviar la nostra relació amb l’economia i el nostre plantejament sobre la seva gestió i governança.

La Guía de Elaboración de Políticas de la Economía del Bienestar, que s’ha elaborat entre membres de l’Aliança Global per a l’Economia del Benestar (WEAll), explora com desenvolupar les polítiques per a l’economia del benestar. Us convidem a la seva presentació.

Link per registrarse a la presentació de la guia

Us hi esperem

Print Friendly, PDF & Email

Comentarios cerrados.