Cèlia Umansky

Breu CV Cèlia Umansky Bendersky (1955)

Estudis universitaris cursats a Beer-Sheva, Israel, i a la U.B. on es va graduar com a llicenciada en Filologia Anglesa.

Va treballar com a professora d’anglès a l’institut Jaume Almera de Vilassar de Dalt i al Bernat Metge, Barcelona.

Entre els anys 2004 i 2007 va treballar com a professora visitant a l’escola primària Lockwood, Oakland, Califòrnia. Allí va fer els primers passos en la seva formació com a educadora en projectes medi ambientals, col·laborant amb SEO Bird, Califòrnia.

De tornada a Barcelona, en el Institut Bernat Metge, es va involucrar en projectes sobre medi ambient i ja a partir de 2010 i juntament amb altres companyes, va començar un projecte de la ma de l’Agenda 21Escolar, actualment, Escoles+Sostenibles. També i des de l’institut, va col·laborar en un projecte Comenius amb països europeus, amb un projecte que incloïa temes medi ambientals.

Aquest projecte va ser molt engrescador i, entre altres activitats, va impartir l’assignatura trimestral optativa de Sostenibilitat, a segon d’ESO, entre 2010 i 2017.

Actualment està jubilada però continua col·laborant activament amb aquest institut i formant part de la seva Comissió Verda.

Xerrades

Print Friendly, PDF & Email

Comentarios cerrados.