Entrevistes a Emergència climàtica/Vida verda (rtve). El Acords de París són paper mullat?

Josep Cabayol entrevista a Marta Torres, Daniel Gómez Cañete, Pepa Úbeda

Les dades climàtiques evolucionen molt negativament i les polítiques que apliquen les administracions i les pràctiques de les transnacionals i grans empreses, les empitjoren a gran velocitat. És imminent que la temperatura sigui un grau i mig més alta que a l’època preindustrial. I son a tocar els + 2ºC (abans de 2040)

Segon tema: Com superar la dificultat (negació / incredulitat / indiferència, por) que suposa comunicar el canvi climàtic?

Marta Torres Gunfaus, investigadora a l’IDDRI (https://www.iddri.org/fr ), ‘think thank’ basat a Science Po, París, dedicat al desenvolupament sostenible. https://www.iddri.org/en/about-iddri/team/marta-torres-gunfaus i membre del ‘Comitè d’Experts de Canvi Climàtic al Parlament de Catalunya’.

Daniel Gómez Cañete, president de l’Associació per a l’Estudi dels Recursos Energètics – AEREN – i editor de Crisis Energètica: https://www.crisisenergetica.org/

Pepa Úbeda, escriptora, comunicadora, artista: https://www.pepaubeda.net/ preocupada per la dificultat de transmetre la ‘Emergència (ja urgència) climàtica’.

https://mediavod-lvlt.rtve.es/resources/TE_SVIVEEC/mp3/8/1/1608111444318.mp3

Print Friendly, PDF & Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *