Emergencia climática amb Pep Cabayol

A La Fatarella volen construir un macroprojecte de producció d’energia enganyós, mal proporcionat i que mira al passat

Carles Riba i Jordi Parés, de l’Associació per un nou model energètic, social i sostenible CMES, consideren que el macroprojecte de producció d’energia amb una central de bombeig d’aigua de l’Ebre que es vol construir a La Fatarella, a la Ribera d’Ebre, és enganyós, mal proporcionat i mira al passat. Així ho han explicat aquest 26 de maig a la secció Dimecres pel Futur, que coordina Josep Cabayol, dins el programa En directe a Ràdio 4. Riba ha assenyalat que aquest macroprojecte, que afecta 1.300 hectàrees i costa 2.600 milions d’euros, emmagatzemaria energia però no en produiria i Parés ha destacat que cal un Pla d’Ordenació General que determina què s’ha de fer, com i on per produir energia renovable. Estarem davant un nou cas Castor?, s’han preguntat.

https://www.ivoox.com/a-lafatarella-volen-construir-macroprojecte-produccio-audios-mp3_rf_70573450_1.html

Print Friendly, PDF & Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *