“El sistema económico actual nos lleva directamente al colapso”

Neus Casajuana (REVO) a Món Possible (Ràdio4)

La presidenta de l’associació ‘REVO. Prosperitat Sostenible’ va participar el 24 de desembre al programa ‘Món possible’, que dirigeix i presenta Olga Rodríguez, a Ràdio 4. Ho va fer en la secció mensual que coordina el periodista Josep Cabayol, president de SICOM-Solidaritat i Comunicació. Casajuana va presentar els objectius de l’associació que presideix i, juntament amb Josep Cabayol, van analitzar els resultats de la Cimera sobre el Canvi Climàtic recentmente celebrada a la ciutat polonesa de Katowice.

Enlace para escuchar el audio: https://www.ivoox.com/31033882

Print Friendly, PDF & Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *